Preview Mode Links will not work in preview mode

Full Ape

Apr 21, 2022

Aner du et snev av chemtrails i lufta? Har du for lite eksistensiell angst og paranoia i livet ditt? Da er dette episoden for deg! Vi snakker om konspirasjonsteorier. Hvorfor finnes de? Hvorfor tror folk på dem? Er det noen saftige konspirasjoner der ute? Har vi funnet opp noen selv?

Gjester: Tellef Tellefsen, Synne...


Mar 21, 2022

I denne episoden øser tre ekstremt dyktige tegeneserieskapere av egne erfaringer med det å skape tegneserier. Vi diskuterer tegneserier generelt, inspirasjon, research, industrien, den kreative prosessen, gleder, frustrasjoner og mye mer.

Gjester:
Øystein Runde, Cha Sandmæl, Ida Myhren


Dec 16, 2021

I denne svovelpregede episoden tar jeg og gutta fra podcasten Start Verden turen ned til et mørk, varmt sted hvor fordømte sjeler hyler ut i lidelse og ilden aldri slutter å brenne.

Der fyrer vi oss opp over alskens hverdagsfrustrasjoner, regner rettmessig harme ned over verdens mange feil og mangler og setter oss i...


Sep 13, 2021

I denne episoden diskuterer vi idioti! I mange forskjellige former. Både egen og andres. Sånn på en litt kjærlig måte liker vi å tro. Joda. Neida...

Gjester: Jorun Hegermann, Synne Haugen og Tellef Tellefsen


Aug 15, 2021

Her skal kroppskunstens verden utforskes! En dyktig gjeng med tatovører og en piercer diskuterer og "filosoferer" om ulike sider av tattoo-og-piercingbransjen. 

Gjester: Johnny Robin Pettersen, Bjørn Holter, Cindy Hansen, Kine Skulstad, Henriette Grøva og Satine von Gersdorff.